Ga direct naar productinformatie
1 van 3

Marvin Gaye - 16 Super Hits (LP, Comp) (Good Plus (G+))

Marvin Gaye - 16 Super Hits (LP, Comp) (Good Plus (G+))

Normale prijs €10,00 EUR
Normale prijs Aanbiedingsprijs €10,00 EUR
Aanbieding Uitverkocht
Inclusief btw.

Media Condition: Good Plus (G+)
Sleeve Condition: Good Plus (G+)



A1. I Heard It Through The Grapevine 3:10
A2. Pride And Joy 2:09
A3. The End Of Our Road 2:49
A4. Ain't That Peculiar 2:57
A5. Stubborn Kind Of Fellow 2:47
A6. Can I Get A Witness 2:46
A7. How Sweet It Is (To Be Loved By You) 2:59
A8. That's The Way Love Is 3:15
B1. Too Busy Thinking About My Baby 2:54
B2. Chained 2:37
B3. You're A Wonderful One 2:44
B4. Try It Baby 2:57
B5. I'll Be Doggone 2:47
B6. Hitch Hike 2:27
B7. You 2:46
B8. Baby Don't You Do It 2:40

Barcode and Other Identifiers:

Data provided by Discogs
Product listed via Disconnect
Alle details bekijken